Misiune

Trecutul de mare exportator de carne al României ne obliga sa actionam în prezent pentru a readuce tarii noastre acest statut în viitor.

Potrivit datelor oficiale, daca in urma cu 20 de ani România era un mare producator de carne la nivel european, de mai multi ani însa, tara noastra a devenit, din exportator net, un importator net.

 

Una dintre principalele cauze ale acestui fapt deosebit de grav pentru economia romaneasca, ale carui efecte nefaste le resimt în primul rand fermierii, este evaziunea fiscala.

 

Misiunea principala a asociaaiei noastre este reprezentata de lupta împotriva acestui flagel, si, totodata, de gasirea, împreuna cu membrii asociatiei si autoritatile statului, unor solutii pentru stoparea acestuia.

 

Cunoscând potentialul enorm pentru export pe care tara noastra il are, cautam necontenit solutii pentru deschiderea exportului animalelor vii si în tari situate în spatiul geografic extra-comunitar, piete cu o puternica traditie pentru România. Militam, totodata, pentru o eficientizare maxima si o transparenta totala a relatiilor de comunicare dintre fermieri si autoritatile statului. 

 

Misiunea principala a asociaaiei noastre este reprezentat? de lupta împotriva acestui flagel, si, totodata, de gasirea, împreuna cu membrii asociatiei si autoritatile statului, unor solutii pentru stoparea acestuia.

 

Cunoscând potentialul enorm pentru export pe care tara noastra il are, cautam necontenit solutii pentru deschiderea exportului animalelor vii  si în tari situate în spatiul geografic extra-comunitar, piete cu o puternica traditie pentru România.

 

Militam, totodata, pentru o eficientizare maxima si o transparenta totala a relatiilor de comunicare dintre fermieri si autoritatile statului.

Facebook Like