Despre noi

Desi fondata recent, în anul 2013, Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine din România (ACEBOP) are onoarea sa întruneasca cei mai mari crescatori de bovine, ovine si porcine din România, dar si fermieri mici si mijlocii.

 

MISIUNE

Trecutul de mare exportator de carne al României ne obliga sa actionam în prezent pentru a readuce tarii noastre acest statut în viitor.

Potrivit datelor oficiale, daca in urma cu 20 de ani România era un mare producator de carne la nivel european, de mai multi ani însa, tara noastra a devenit, din exportator net, un importator net.

Una dintre principalele cauze ale acestui fapt deosebit de grav pentru economia romaneasca, ale carui efecte nefaste le resimt în primul rand fermierii, este evaziunea fiscala.

Misiunea principala a asociaaiei noastre este reprezentata de lupta împotriva acestui flagel, si, totodata, de gasirea, împreuna cu membrii asociatiei si autoritatile statului, unor solutii pentru stoparea acestuia.

Cunoscând potentialul enorm pentru export pe care tara noastra il are, cautam necontenit solutii pentru deschiderea exportului animalelor vii si în tari situate în spatiul geografic extra-comunitar, piete cu o puternica traditie pentru România. Militam, totodata, pentru o eficientizare maxima si o transparenta totala a relatiilor de comunicare dintre fermieri si autoritatile statului.

ACTIUNE

Îi asteptam alaturi de noi pe fermierii din toata tara, indiferent ca sunt mici, mijlocii sau mari.

Doar împreuna putem lupta puternic ?i organizat împotriva practicilor fiscale incorecte si incoerente.

Doar împreuna putem avea o voce care sa poate fi auzita!

Doar impreuna putem duce la capat actiuni pe care singuri le-am considera aproape imposibile!

 

Doar împreuna putem reusi!

Facebook Like